Project Details

Key project facts

  • Client: WAP Investments Pty Ltd
  • Value: $5.8m
  • Structure: Concrete columns and post-tensioned slabs
  • Facade: Painted precast concrete, glass balustrades and aluminium louvres

 

The development has a compact building footprint allowing for spacious outdoor landscaped areas around it.

The 3 storey building also has a basement car park for its residents which can be accessed through the buildings lift.

Each apartment has either a balcony or a courtyard. The building is finished with a combination of painted precast concrete panels glass balustrades constructed from powdercoated aluminium.

To make sure that the building sits in its surrounds and is visually aesthetic and contemporary, the building is designed with a lot of articulation and no long blank walls.